Trädgårdstjänster

trädgårdsunderhåll, anläggning och planering

Trädgårdsskötsel och beskärning av träd, buskar och häckar

Jonsving Trädgård AB är din pålitliga partner när det gäller trädgårdsskötsel. Vi förstår att tiden och lusten inte alltid finns där för att ta hand om din trädgård på egen hand. Därför står vi redo att bistå dig, antingen vid enstaka tillfällen eller genom regelbundna avtal.

Med vår expertis och din vision skapar vi en trädgård som inte bara är vacker och frodig, utan även trivsam och harmonisk. Vi är här för att ta hand om alla aspekter av trädgården, från beskärning av träd och buskar till allmän skötsel och underhåll.

Oavsett om du behöver hjälp med ett specifikt projekt eller vill ha en helhetslösning för trädgårdsskötsel under hela växtsäsongen, är vi redo att skräddarsy en plan som passar dina behov perfekt. Vi arbetar nära dig som kund för att säkerställa att varje detalj tas om hand på bästa möjliga sätt.

Så om du vill njuta av en vacker trädgård utan att behöva bekymra dig om skötseln, kontakta oss på Jonsving Trädgård AB via vårt formulär. Vi ser fram emot att göra din trädgårdsdröm till verklighet.

Anläggning av natursten och betong

Vi på Jonsving Trädgård AB förstår att en trädgård är mycket mer än bara växter och grönt. Därför samarbetar vi med erfarna partners för att kunna erbjuda dig en komplett trädgårdsanläggningstjänst. Oavsett om det handlar om att anlägga trädgården, skapa en infart, bygga murar eller lägga trädgårdsgångar i natursten eller betong, så finns vi här för att göra dina trädgårdsdrömmar till verklighet.

Vi på Jonsving guidar dig genom processen och hjälper dig att välja de stenar och material som passar bäst för din trädgård och dess ändamål. Varje trädgård är unik, och vi anpassar våra tjänster efter dina önskemål och behov. Oavsett om du drömmer om en frodig, harmonisk oas att koppla av i eller en minimalistisk trädgård som kräver minimalt underhåll, så är vi här för att hjälpa dig.

Våra tjänster sträcker sig från planeringsstadiet ända till den sista detaljen på din uppfart. Med vår erfarenhet, kunskap och öga för estetik kan vi hjälpa dig att välja material som inte bara kompletterar ditt hus, utan också är hållbara och långsiktiga. Låt oss tillsammans skapa en trädgård som inte bara är vacker, utan också funktionell och anpassad efter dina behov och önskemål.

Trädgårdsdesign / Trädgårdsplanering

Jonsving Trädgård AB förverkligar dina trädgårdsdrömmar. Hos oss får du hjälp med allt från rådgivning och val av växter till helhetskoncept av trädgårdsdesign skapad av våra trädgårdsarkitekter. Vi hjälper dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar – lättskött blomstrande oas eller varför inte klimatsmart?

N

Vi erbjuder

Beskärning av buskar/träd
Konsultation
Skötsel
Planering/design
Växtval
Inköp av växter
Gräsklippning
Häckklippning
Anläggning (Rabatter, sten, grus, murar, plattytor mm.)
Tillsyn av sommarhus/abonnemang
Stora samt små anläggningar
Trädfällning
Stubbfräsning
m.m