Om Jonsving Trädgård 

Trädgårdshjälp som utgår från Falkenberg

Trädgårdslösningar i små och stora skalor

Vi på Jonsving Trädgård AB hjälper dig med allt som har med din trädgård och tomt att göra – allt från gräsklipping och häckklippning till anläggning av större tomter och murbygge. 

Vi riktar in oss på dig/er som behöver hjälp, vare sig det är i en liten eller stor skala. Det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd med det arbete som vi utför åt dig. 

 

Du som kund kan ev. använda dig av RUT/ROT-avdrag

=
FA-skatt
=
Yrkesbevis
=
Dokumenterad erfarenhet
=
Körkort för motorsåg klass A/B
=
Liftutbildning
=
Kurs i Klättring med rep
=
Körkort för truck, lastmaskin, lift
Frida Jonsving på Jonsving Trädgård AB

Frida Jonsving – VD

Frida är 42 år och bosatt i Falkenberg tillsammans med sin följeslagare, hunden Combo. Som ägare av Jonsving Trädgård går många av veckans timmar till arbete, men när tillfället ges spelar hon gärna musik.

Är utbildad trädgårdsanläggare vid Munkagårds vuxenutbildning och tog examen 2014.
Startade Jonsving Trädgård&Anläggning direkt efter avslutad utbildning som sedan ombildades och blev Jonsving Trädgård AB 2016.
Jag har haft säsongsanställda sedan 2015 men kommer från och med 2021 enbart ha inhyrd personal.
Företaget har genom åren vuxit och gått från att jag drivit det ensam till att vi idag är fyra som jobbar ute på heltid. Min vision har hela tiden varit att hålla företaget så litet och personligt som möjligt. Detta för att få så bra kundkontakt som möjligt men även för att kunna bibehålla kvalité.
Att varje dag tycka om att gå till jobbet är en ynnest. Som chef är det jag som sätter upp förhållningsregler kring stämningen på jobbet, vad som är ok och inte. Jag vill att arbetsplatsen ska vara trivsam och att alla blir sedda och hörda.
Att vara ett företag som i princip gör allt inom utemiljö är ett aktivt val för att både skapa variation och också för att det är otroligt roligt att kunna utföra nästan allt hos kunderna.

Frida Eriksson på Jonsving Trädgård AB

Frida Eriksson – Trädgårdsdesigner

Frida är 28 år och bosatt på en liten gård nära Ätrafors med sin sambo. På fritiden är hon mycket i naturen, jobbar i sin egen trädgård, pysslar med olika kreativa projekt och sjunger i ett band.

Jag är utbildad trädgårdsanläggare vid Munkagårds vuxenutbildning och tog examen 2019. Efter utbildningen arbetade jag en säsong på ett fastighetsbolag med trädgårdsskötsel, men visste redan då att jag egentligen ville jobba för Frida J eftersom jag gjorde min praktik hos henne under utbildningen. 2020 startade jag min enskilda firma och började hyra ut mig till Jonsving Trädgård!

Utöver alla utejobb är det jag som tar mig an de flesta uppdragen inom trädgårdsdesign, vilket jag tycker är jätteroligt. Det bästa med jobbet är variationen och att man ständigt lär sig nya saker och får tänka i nya banor. Jag har jobbat med väldigt mycket olika saker tidigare och trädgårdsbranschen är för mig den perfekta blandningen av fysiskt arbete, problemlösning och att få vara kreativ. Det är också fantastiskt roligt när man får till det där som kunden ville ha, även om de ibland inte själva visste vad de ville.

Tobias Torstensson på Jonsving Trädgård AB

Tobias Torstensson – Trädgårdsanläggare, och mångsysslare inom design och styling 

Tobias är 32 år gammal och bor i egendesignat hus i Långasand utanför Falkenberg tillsammans med sin sambo Kålle. Här väljer han att spendera mestadels av sin lediga tid och pyssla med något av alla hans intressen och projekt. 

Sensommaren 2021 börjar min officiella utbildning till ”Trädgårdsanläggare” på Munkagårds Vuxenutbildning utanför Varberg. Sedan en tid tillbaka arbetar jag tillsammans med Frida Jonsving och gänget på Jonsving Trädgård med att planera, sköta och anlägga trädgårdar runt om i Halland på konsultbasis. Dessförinnan arbetade jag sju år som Projektledare och Dekoratör inom upplevelseindustrin. Ett arbete som krävde mycket flexibilitet, kreativitet och uthållighet som jag idag känner varit mycket goda egenskaper att ta med sig i mitt nuvarande arbete inom trädgård. Jag var även ansvarig för all scendekor och styling i uppsättningarna. Jag har även jobbat många år inom handel och även drivit eget företag inom skönhetsbranschen. Gemensamt för allt jag sysslat med har varit kontakten med många människor vilket har gjort att jag har stor kunskap och förståelse för vad kunden vill ha. Att det blev just trädgård som yrke för mig vart en liten slump men ändå ett intresse som alltid funnits med i mitt liv privat. Jag har alltid haft ett stort brinnande intresse för färg och form och att få arbeta utomhus med levande material och växter tillsammans med ett fantastiskt gäng är verkligen som ett balsam för själen. Det finns inget bättre än att se slutresultatet av ett jobb och se hur glad och nöjd kunden är, det är glädje på arbetet!

Nicklas Wirén på Jonsving Trädgård AB

Nicklas Wirén – Trädgårdsanläggare

Nicklas är 30 år, bor i Falkenberg i ett rött hus med vita knutar tillsammans med sin fru och tre barn. På fritiden blir det gärna byggprojekt, trädgårdspyssel och träsnideri

Jag är utbildad trädgårdsanläggare vid munkagård vuxenutbildning, och har ett brinnande intresse för trädgård och anläggning. Snickeri och bygg är också intressen som kan spela fint in vid anläggningar. Jag driver min egen firma och hyr ut mig till Frida Jonsving. Mitt fokus ligger på anläggning utöver de andra uppdragen. Jag älskar kombinationen av tankeverksamheten och det fysiska arbetet i ur & skur. Att kunna frisätta sitt kreativa jag och lösa eventuella utmaningar på språng. Det är underbart att få skapa något vackert åt våra kunder som i deras ögon är precis vad de va ute efter eller bättre!

Samarbetspartners

Allt blir roligare när man samarbetar

Allbjers Trädgård och Bygg
www.allbjer.se

Berras Byggservice
www.berrasbygg.se

Elin Debora
www.deboragarden.se